Gå til hoved-indhold

Ejendomshandel

For mange personer er køb eller salg af en bolig noget, der kun sker en eller to gange i deres liv.

For sælgerne er det vigtigt, at man får ejendommen solgt på de bedst mulige vilkår, får sikkerhed for, at man modtager den aftalte købesum, indfrier lån billigst muligt, er bekendt med eventuelle skattemæssige retsvirkninger af salget, og sikrer sig mest muligt mod efterfølgende retssager vedrørende ejendommen.

For køberne er det vigtigt, at ejendommen kan benyttes som køberne forventer, at den aftalte købesum for ejendommen skaffes billigst muligt for køberne, at den aftalte finansiering evt. også kan forventes overtaget af en senere køber, at køberne er bekendt med reglerne for at gøre mangelsansvar gældende overfor sælgerne og eventuelt får foretaget supplerende undersøgelser af ejendommen inden købsaftalen er endelig, at de ønskede forsikringer kan tegnes, at man er bekendt med de skattemæssige og civilretlige retsvirkninger af, at der er én eller flere købere m.v.

For begge parter en stor beslutning. Måske den største økonomiske beslutning de endnu har taget. Mange har fået store problemer i forbindelse med ejendomshandler.

De bør i videst muligt omfang sikre Dem, at ejendomshandlen ikke giver Dem problemer.

Det får De kun ved uafhængig juridisk rådgivning baseret på uddannelse og erfaring, som giver overblik og ekspertise.

Advokatfirmaet Willadsen & Mejlholm kan dette og meget mere.
Vi tilbyder køber- og sælgerrådgivning på højt fagligt niveau.

  • Vi har stort kendskab til og erfaring i rådgivning om og behandling af alle spørgsmål ved en ejendomshandel, herunder juridiske, skattemæssige, finansielle og forsikringsmæssige forhold.
  • Vi yder hurtig og effektiv behandling.
  • Vi tilbyder konsultation både før handlen bliver endelig aftalt, og møde til gennemgang af dokumenter. Under disse møder giver vi også rådgivning om hensigtsmæssige ejerforhold, skattemæssige forhold, arveregler og andre relevante spørgsmål.
  • Vi giver løbende information om sagens behandling.
  • Det koster ikke ekstra at drøfte handelsvilkårene med os, inden De skriver under på købsaftalen, eller at lade købsaftaler være betinget af vores godkendelse.
  • Vores rådgivning er uafhængig af andre interesser end Deres.

Vi skal ikke "sælge" Dem andre produkter så som finansiering, forsikringer mv. Det betyder, at vi alene ud fra, hvad der er bedst for Dem, kan rådgive Dem om alle de tilbud som findes indenfor finansiering og forsikring m.v.

Det viser sig ofte, at det tilbud der umiddelbart ser ud til at være det billigste, kan være det dyreste i det lange løb.

Vores salær og mere til kan være tjent hjem, når vi har rådgivet og ekspederet handlen.

Brug for hjælp?

Simon Mejlholm - Advokat

+45 96 23 53 00
✉ mejlholm@wmadvokater.dk

Ring mig op